måndag 16 maj 2011

Klackskor och elbilar

Idag har jag och Anna susat runt på stan i en liiiten liiiten el-lastbil typ. Hade inte så mycket bättre för mig så jag hakade på när hon skulle köra runt och visa upp ica to go-bilen.
Nu är jag hemma och jäser i soffan, kaffesugen men inget kaffe, springsugen men ingen lust.
Måndag helt enkelt.
Gick förbi Catta på vägen hem. En mycket märklig man kom in i kjol och klackskor, han kunde inte prata men fick fram att han ville prova ett par svarta pumps i 42.
Sagt och gjort så fick han ett par som han drog på sig. Jag stod och funderade på om jag skulle stanna kvar för att han verkade lite udda och i.o.m att hon stod själv i butiken. Men det verkade bara som en helt vanlig transvestit som var ute efter ett par nya vår-pjuck så jag drog hem.
När jag var hemma ringde Catta och berättade fortsättningen: Mannen i kjolen hade bett om papper och penna eftersom han inte kunde prata och skrev på pappret att han hade så stort underliv att han inte kunde använda byxor och att det var därför han hade kjol på sig...Catta kallade på vakten och mannen i kjolen fick nog nöja sig med att knata vidare i de pumps han kom in i.
Det jag undrar lite över nu är varifrån alla dessa människor kommer, och varför verkar det som om de släpps ut nånstans ifrån så fort solen tittar fram?
Fundera på det ni en stund, jag ska ta en powernap i brist på kaffe!