måndag 6 juni 2011

picnic pt. 2

Idag blev det picnic utomhus istället, med mina fina Anna och Jasmina. De hade haft lyxen att vara lediga idag så de var bruna (röda) och fina.
Först körde vi ett parti minigolf, jag kan nog vara sämst i världshistorien, touchar bollen men inte tillräckligt för att den ska röra sig nånstans, eller slår för hårt så den flyger av banan.
Efter minigolf och mjukglass köpte vi med oss korv, bröd och engångsgrill och slog oss ner på gräsmattan utanför Jasmina. Mys!

Tog inga bilder så jag bjuder på en låt istället.

picnic

Igår hängde jag och Natti på stan en sväng. Eller ja vi skulle kolla runt på lite sommarkläder men Natti var råbakis så vi gick och käkade lunch på en gång och fastnade, mysigt mysigt och sen vidare till Lisa på torget för en kaffe i solen. Hann iaf köpa en vit långklänning på HM, får se om det var ett dåligt impulsköp när jag väl provat den!
Jag och Mattias hade planerat picnic men vädret tilltalade inte med sina 16 grader och moln så jag dukade upp på golvet i vardagsrummet istället, varmare, skönare att sitta och vi kunde kolla på en film utan att behöva röra oss en millimeter. rekommenderas! haha

Grattis på nationaldagen, eller vad säger man?


Vår efterrätt!