måndag 30 maj 2011

På stan

Städade och fixade lite hemma ( ja jag vet, det är för fint väder att göra sånt men jag ska ta en kvällspromenad istället)
gjorde något jag funderat på väääldigt vääääldigt länge, berättar om det går vägen, annars glömma och gå vidare.
Efter det, lunch med babe på Rival, blev lite besviken faktiskt. Åt en ceasarsallad som var helt okej men inte bättre än tyyyp Sandys.
Droppade av honom vid hans lilla lila kaffevagn och gick förbi Filippa k second hand och cashade ut lite, alltid trevligt.
Letar desperat efter en jeansväst men det verkar svårt att hitta nåt fint. Tips?
Hittade iaf ett skärp på Beyond Retro.

upptagen

anledningen till att jag är så dålig på att uppdatera är att jag är en så otroligt upptagen människa, viktig helt enkelt hahah.
I fredags var jag och M på bio, såg baksmällan 2 och syndade med godis. För er som sett/ska se den så måste jag få skryta med att vi bodde på lebua :D Lätt den bästa hotell-upplevelsen hitills. På morgonen fick man inte brödet rostat av en brödrost utan i en stenugn haha.
I lördags skulle jag ha följt med på Lilys babysim men sov för länge så jag hann inte ut, lite trist men men, istället lurade jag lovisa till en lunch på stan! Efter det hem en snabbis för ombyte och sen till ute för att träffa Anna som satt redo med varsitt glas vin. Brevid oss satt en supertrevlig amerikan, som var här och jobbade i tre veckor....vi blev inte av med honom sen!! vi följde med honom för att äta middag som sällskap, han följde med oss till sturehof, sen var han fan hack i häl hela kvällen. Såg ut som en ledsen hundvalp när man inte pratade med honom. Som sagt jättetrevlig men det kanske räckte där liksom..efter att jag och anna hade avvikit hade tydligen Stefan fått vara barnvakt..stackarn.
Igår knatade jag och M till stan, jag ska börja cykla och är rädd för att inte hitta så jag fick vägen guidad <3
Införskaffade mig Hunter-stövlar, så nu slipper han mitt tjat som han lyssnat på lite då och då under två år haha.
Sen hem till Mamma för mors dags- middag.
Hon fick det här av oss.
Nu ska jag se om jag kan sno en tvättid av nån..